This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

🇳🇱 Gratis verzending vanaf €50!

💌 Buy now, pay later with Klarna

💖 Earrings for with or without getting your ears pierced

10% korting op je eerste bestelling!

Over Norie

Norie is een Nederlands merk dat zich richt op het maken van unieke en betaalbare sieraden. Sinds 2020 worden alle items met de hand en liefde gemaakt, voor jou. Alle oorbellen zijn ook te dragen als je geen gaatjes hebt. Zo zijn alle items te dragen voor iedereen!

Wij vinden het belangrijk dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Al onze producten zijn gemaakt van Roestvrij Staal en zijn Nikkelvrij (allergie vrij).
Roestvrij Staal is een duurzaam materiaal, het gaat jaren lang mee en het zal niet verkleuren. Je kan het daarom ook altijd dragen, bijvoorbeeld tijdens het zwemmen, douchen en sporten.

Wij verzenden onze producten binnen de EU. Alle pakketjes worden met liefde ingepakt. Wij vinden het belangrijk, dat je blij wordt van jouw gekozen items en dat je deze zo snel mogelijk kan dragen. 

Mix and Match onze producten om zo een unieke ear-party te creëren. Zo ontwerp jij je eigen set en kan je eindeloos combineren met onze items. Van basic tot ultimate colorful, je kan het zo gek niet maken! 
Get creative with Norie.

Winkelmandje

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are €50 away from free shipping.
Geen producten meer beschikbaar