Algemene voorwaarden

Norie is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Arnhem met nummer: 77248406. Btw-nummer: NL003168519B44. E-mail: webshop@norie.nl

Artikel 1 – Algemeen

1.1 De Algemene Voorwaarden van Norie zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Norie. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met Norie via webshop@norie.nl.

Artikel 2 – Overeenkomst en Bestelling

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Norie verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Norie de enige eigenaar van de producten.

2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van uw bestelling.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3 – Betaling en Betaalmethoden

3.1 Bij Norie kunt u kiezen uit vijf beveiligde betaalmethoden: Ideal, PayPal, Bancontact, Creditcart en Applepay.

3.2 Als Norie per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld.

3.3 Alle productprijzen op norie.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

Artikel 4 – Levering

4.1 Norie levert bestellingen via de koeriersdienst PostNL

4.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven of de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Norie deze extra kosten bij u in rekening.

4.3 Norie verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Norie streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten.

Artikel 5 – Zichttermijn

5.1 Norie streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen 14 werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar webshop@norie.nl. Dan zoeken wij naar een gepaste oplossing.

Artikel 6 – Retourneren en Omruilen

6.1 We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

6.2 Verpak de items in de originele verpakking of in een goed beschermde vervangende verpakking.

6.3 Stuur een E-mail naar webshop@norie.nl met de reden en datum van retournering.

6.4 Let op: als u uw retour niet aanvraagt via de mail, kan uw retour niet verwerkt worden.

6.5 U kunt het pakketje terugsturen naar het adres wat u in de mail ontvangt.

6.6 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.

6.7 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

6.8 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle. 

6.9 Norie kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7 – Copyright

7.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Norie zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Norie mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

7.2 Norie bezit alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot producten nadat ze zijn verkocht, met name ontwerprechten en copyright. U heeft niet het recht om de inhoud op de website te kopiëren of te gebruiken. U mag de website op geen enkele manier gebruiken waardoor de website of de toegang ertoe wordt of kan worden onderbroken, beschadigd of aangetast.


Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar webshop@norie.nl, dan nemen wij contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 29-05-2020.